Loading..

qqqqProduct was successfully added to your shopping cart.


Alba vegghylle - Dusty Light Blue

Flere visninger

Alba vegghylle - Dusty Light Blue

Nydelig vegghylle fra danske That's Mine, med en blanding av malt og ubehandlet tre. Hyllen har en moderne nordisk og enkel utførelse.

Vegghyllen kan brukes til bilder, favorittbøkene eller andre ting som hører til på barnerommet.

Størrelse: 42 x 10 x 8,5 cm.

Produktet er håndlaget og unikt. Det er kvalitetsjekket og trygt for små barnefingrer. Alle produkter fra That's Mine er merket med miljømerket Eco-label. Det betyr at produktet overholder EU's krav til miljø og innhold av kjemikalier.

Bli den første som omtaler dette produktet

Lagerstatus: Bestillingsvare. Leveringstid ca 3-5 uker.
429  NOK
 
Varenummer 130-40-B1022DLB

Detaljer

Nydelig vegghylle fra danske That's Mine, med en blanding av malt og ubehandlet tre. Hyllen har en moderne nordisk og enkel utførelse. Vegghyllen kan brukes til bilder, favorittbøkene eller andre ting som hører til på barnerommet. Størrelse: 42 x 10 x 9 cm. Produktet er håndlaget og unikt. Det er kvalitetsjekket og trygt for små barnefingrer. Alle produkter fra That's Mine er merket med miljømerket Eco-label. Det betyr at produktet overholder EU's krav til miljø og innhold av kjemikalier.
429.00 In stock
Vår nettside bruker informasjonskapsler (cookies) slik at du kan handle og vi kan yte bedre service til deg. KidsParadise.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke siden aksepterer du dette.
Finn ut mer her.
x