Loading..

qqqqProduct was successfully added to your shopping cart.


Kontakt oss

Dersom du ønsker å stille oss et spørsmål, tipse oss om produkter du mener vi burde føre, eller av andre årsaker trenger å komme i kontakt med oss, kan du ringe vår kundeservice. Se telefonnummer og åpningstider nedenfor. Det er også mulig å sende oss e-mail på info(a)kidsparadise.no. Vi vil besvare alle e-post henvendelser innen 48 timer / 2 virkedager. Reklamasjoner eller endringer av ordre bør alltid meldes inn på telefon.

Det er dessverre ikke mulig å legge inn bestillinger via telefon. Ønsker du å bestille så bruker du handlekurven i nettbutikken og sjekker ut på vanlig måte.

 

Lurer du på noe?

Sjekk vår FAQ/Ofte Stilte Spørsmål før du kontakter oss, så kanskje du finner svaret der!

 

Får du ikke tak i oss?

Sjekk våre driftsmeldinger for å se om vi har meldt ferielukking, noe som for eksempel kan skje ved fellesferie, juleferie etc.!

 

Kundetelefon: +47 70 16 91 00

Åpningstider Kundetelefon:
Mandag 12:00-15:00
Tirsdag Stengt
Onsdag 12:00-15:00
Torsdag 12:00-15:00
Fredag Stengt
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

OBS: Det er ikke mulig å legge inn ordre via telefon!

 

  

 

Hvis du bor i Ålesund og vil hente din ordre selv for å spare frakt, så velger du "hente selv" som transportmetode i nettbutikken. Vi vil kontakte deg for å avtale tidspunkt for utlevering av pakken. Varene utleveres da fra vårt lager i Tverrvegen 32B, 6020 Ålesund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår nettside bruker informasjonskapsler (cookies) slik at du kan handle og vi kan yte bedre service til deg. KidsParadise.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke siden aksepterer du dette.
Finn ut mer her.
x