Garanti og reklamasjon

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er to år etter at du overtok varen, eller fem år dersom varen er ment å vare vesentlig mer enn to år. Se for øvrig Salgsbetingelsene.

Garanti på alle produktene følger produsentens garanti. Denne er normalt minst 1 år. Produsenten garanterer for produktets funksjonsdyktighet i garantitiden. Garantien dekker normalt ikke feil som skyldes uforsvarlig eller utilsiktet bruk, ytre påvirkninger eller mangelfullt vedlikehold.

Garantien innbefatter normalt ikke deler til produkter hvis normale levetid er kortere enn den oppgitte garantitiden. Ved garantireklamasjon må det påstått defekte produktet returneres til Kidsparadise i forsvarlig emballasje, hvis ikke annet er avtalt. Som regel holder det å sende bilder så ettersender vi nye deler.

Vi har som mål å strekke oss langt for å få 100% fornøyde kunder. Så har du noen problemer eller spørsmål anbefaler vi å ringe hyggelig kundeservice medarbeider på tel.: 94 18 19 80. Alle hverdager 10-16

Prisgaranti

Billigste i markedet

5 års garanti

Det er en Forsikring

Rask levering

Garantert uten grunn

Unikt design

Bra kvalitetsprodukt

© Kidsparadise 2019 All rights Reserved