Levering

Kidsparadise leverer til adresser i fastlands-Norge. For Sverige og Danmark ta kontakt for pristilbud. 

Alle ordre sendes normalt med den forsendingsmåte som ble valgt av kunde ved bestilling, såfremt pakkens beskaffenhet tillater dette. Kidsparadise står fritt i å velge annen befrakter eller sendingsmåte ved behov, så lenge dette ikke påfører kunde merkostnader.

https://kidsparadise.no/index.php/xds554_fd/cms_wysiwyg/directive/___directive/e3tjb25maWcgcGF0aD0iZ2VuZXJhbC9zdG9yZV9pbmZvcm1hdGlvbi9uYW1lIn19/key/2f93538f90a89ce2589d0b0e13d24e4e/ vil oppgi forventet leveringstid på forespørsel, beregnet ut ifra opplysninger fra våre leverandører, erfaringer fra tidligere leveranser, o.l. Oppgitte leveringstider er ikke forpliktende på noen som helst måte. Kidsparadise forbeholder seg retten til å kunne del-levere ordre. Dersom ordren del-leveres, vil de resterende varene på ordren bli sendt kunden fraktfritt så snart disse er tilgjengelig for leveranse.

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.