Litt historie

Fra 2019 er Drømmerom ny eier av www.kidsparadise.no. Lageret og showroom er nå flyttet til våre lokaler i Teglverksveien 97, 3057 Solbergelva.

Her har vi nå samlet en rekke nettbutikker for å oppnå effektivitet og topp kundeservice. På vår adresse finner du nå nettbutikkene:

Drømmerom – Salg av barnesenger. Stort utvalg bilsenger.

Barnerommet – Spesialist på barnerom og køyesenger for barn.

Franskemøbler – Import av møbler fra Parisot i Frankrike.

Choppi – Trampoline spesialist. Elektriske John Deere biler. Stort utvalg av trå-traktorer og andre uteleker.

KidsParadise.no ble etablert høsten 2007 med åpning av egen nettbutikk i 2008. Fra 2009 er virksomheten organisert i aksjeselskapet Nexi AS (tidligere KidsParadise.no AS). Vi skal være en langsiktig og seriøs aktør i det norske markedet, og vi legger følgelig stor vekt på at våre kunder skal være fornøyd med de varene og tjenestene vi tilbyr. Vi har ambisjoner om å være den foretrukne leverandøren i Norge av interiørartikler beregnet på barn.

Våre produkter
Dette er butikken for deg som liker å sitte hjemme i stua i fred og ro, imens du drømmer og planlegger barnas nye rom. Det er selvfølgelig ekstra hyggelig hvis dine barn også er med i denne prosessen. Vi har alt man trenger for å gjøre barnerommet til en trivelig plass å være for barna – både alene og sammen med venner!
Man trenger ikke lenger å tapetsere om et rom og pusse det opp fra bunnen av for å la det fremstå som ett helt nytt rom! Man kan for eksempel dekorere veggene med selvklebende veggdekor, ha matchende tilbehør som gardiner, tepper, lamper, sengetøy eller lignende i den fargen eller det temaet man ønsker. Da sparer man både tid og penger – og barnet blir minst like fornøyd med resultatet! Det er med andre ord ikke mye som skal til for å lage litt forandring.
Alle varene vi fører egner seg dessuten godt som gaver til barna. De aller fleste barn blir glad for noe nytt til rommet sitt – alt fra nattlamper med motiv av en barne-tv-favoritt, til ett nytt rosa sengesett, eller en nydelig sengehimmel!

Sikkerhet i fokus!
Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss! Derfor har vi lagt vekt på datasikkerhet når vi har utviklet nettbutikken vår. Når du handler hos oss er all utveksling av personlig informasjon kryptert, slik at ingen andre kan lese ditt passord og på den måten få tilgang til din brukerkonto eller handlekurv. I tillegg har vi valgt en betalingsløsning som er slik at ingen informasjon om ditt kredittkort blir lagret på vår server. Ditt kredittkortnummer er ikke engang synlig for oss! All kortinformasjon håndteres av betalingsformidleren (Nets), som er en av Skandinavias ledende leverandører av betalingsløsninger. På denne måten blir ikke vår server et mål for hackere eller andre som er ute etter å stjele informasjon om deg.

I stadig forandring
Vi håper du liker det vi har å tilby! Vi jobber selvfølgelig kontinuerlig med å utvikle nettbutikken og vareutvalget vårt, slik at det blir spennende for både barn og voksne å følge med på nye varer som etter hvert blir tilgjengelig på KidsParadise.no.
Vi har som mål å kunne levere din ordre raskt og dermed yte best mulig service til deg som kunde.
Om du skulle ha spørsmål eller ønsker å komme med tips om varer eller produsenter du savner, er du velkommen til å ta kontakt ved å skrive en melding til oss fra siden “kontakt oss”. Vi undersøker alle innsendte tips, selv om vi selvsagt ikke kan garantere at vi vil være i stand til å ta inn alle varer det tipses om.
Velkommen til en trygg og spennende handel hos KidsParadise.no!

God fornøyelse!

Hilsen oss i
KidsParadise.no

Prisgaranti

Billigste i markedet

5 års garanti

Det er en Forsikring

Rask levering

Garantert uten grunn

Unikt design

Bra kvalitetsprodukt

© Kidsparadise 2019 All rights Reserved