Speil i akryl - Stjerne

110-06-MIR0004CRL

Midlertidig tomt

Speil til barnerommet. Formet som en stjerne. Speilet er like klart som et vanlig speil, men det er laget av akryl, og er derfor barnevennlig og vil ikke knuse som et speil i glass.
Enkel montering: Fjern beskyttelsesfilmen på baksiden og press speilet hardt mot underlaget. Speilet er flyttbart og lett å vaske.
Passer perfekt på alle glatte flater, som vegger, dører eller til og med taket!
Størrelse: 28cm x 28cm.
OBS! Disse speilene har en tynn beskyttelsesfolie på forsiden som skal beskytte speilene mot riper under transport. Husk å fjerne denne, så får du et perfekt speilbilde! ;-)
Vanlig pris: NOK 195,46
Specialpris NOK 97,74

Fragt fra 49 nok

Produktbeskrivelse

Detaljer

Speil til barnerommet. Formet som en stjerne. Speilet er like klart som et vanlig speil, men det er laget av akryl, og er derfor barnevennlig og vil ikke knuse som et speil i glass. Enkel montering: Fjern beskyttelsesfilmen på baksiden og press speilet hardt mot underlaget. Speilet er flyttbart og lett å vaske. Passer perfekt på alle glatte flater, som vegger, dører eller til og med taket! Størrelse: 28cm x 28cm. OBS! Disse speilene har en tynn beskyttelsesfolie på forsiden som skal beskytte speilene mot riper under transport. Husk å fjerne denne, så får du et perfekt speilbilde! ;-)