Tallerken m/4 bur - Animal Denim - Bambus

240-28-1200026

På lager

En solid tallerken i melamin. Med fint dyretrykk i Animal-serien fra Smallstuff. Den tåler hard bruk og er perfekt for barnet som skal lære å spise selv. Den har 4 forskjellige skåler som gjør at man kan skille de forskjellige smakene fra hverandre, og barnet kan utforske forskjellige typer mat med ulike farger, smaker og konsistens. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Størrelse: Ø 21,5 cm.

Dette er et av produktene i en melaminserie som heter Animal fra danske Smallstuff. De forskjellige delene i serien kjøpes separat.
Vanlig pris: NOK 99,00
Specialpris NOK 49,50

Fragt fra 49 nok

Produktbeskrivelse

Detaljer

En solid tallerken i melamin. Med fint dyretrykk i Animal-serien fra Smallstuff. Den tåler hard bruk og er perfekt for barnet som skal lære å spise selv. Den har 4 forskjellige skåler som gjør at man kan skille de forskjellige smakene fra hverandre, og barnet kan utforske forskjellige typer mat med ulike farger, smaker og konsistens. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Størrelse: Ø 21,5 cm.Dette er et av produktene i en melaminserie som heter Animal fra danske Smallstuff. De forskjellige delene i serien kjøpes separat.