Loading..

qqqqProduct was successfully added to your shopping cart.


Veggdekorasjon - Rainy Days

Flere visninger

Veggdekorasjon - Rainy Days - Wallstickers

Regnvær er ikke alltid grått og kjedelig! Dette fine walldeco settet gir glimmer på en regnværsdag.

Leveres med dobbeltsidige tapeputer. OBS OBS! Disse kan skade tapeten / lage merker når de fjernes!


Størrelse:

2 x Sky (16 x 55 cm)

1 x Måne (25 x 21 cm)

5 x Store dråper (5 x 2 cm)

8 x Små dråper (4 x 1,5 cm)


Produktet er håndlaget og unikt. Det er kvalitetsjekket og trygt for små barnefingrer. Alle produkter fra That's Mine er merket med miljømerket Eco-label. Det betyr at produktet overholder EU's krav til miljø og innhold av kjemikalier.

Bli den første som omtaler dette produktet

Lagerstatus: Sendes innen 3 dager
469  NOK
 
Varenummer 110-40-W1080

Detaljer

Regnvær er ikke alltid grått og kjedelig! Dette fine walldeco settet gir glimmer på en regnværsdag. Leveres med dobbeltsidige tapeputer. OBS OBS! Disse kan skade tapeten / lage merker når de fjernes! Størrelse: 2 x Sky (16 x 55 cm) 1 x Måne (25 x 21 cm) 5 x Store dråper (5 x 2 cm) 8 x Små dråper (4 x 1,5 cm) Produktet er håndlaget og unikt. Det er kvalitetsjekket og trygt for små barnefingrer. Alle produkter fra That's Mine er merket med miljømerket Eco-label. Det betyr at produktet overholder EU's krav til miljø og innhold av kjemikalier.
469.00 In stock
Vår nettside bruker informasjonskapsler (cookies) slik at du kan handle og vi kan yte bedre service til deg. KidsParadise.no bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke siden aksepterer du dette.
Finn ut mer her.
x